Heta persika- och skinkwraps

Persika- och skinkwraps

Ikväll spelar Eskobar i Sundsvall på Gatufesten. Ska plocka ihop det sista och bege mig iväg till turnébussen nu. Ses snart alla Sundsvallsbor!! 🙂

Ytterligare ett recept från Allt om mat. Jag prenumererar på Allt Om Mats nyhetsbrev vilket jag rekommenderar er alla att göra. Man får suveräna tips några gånger i veckan.

Följande är ett recept från Allt om mat som jag alternerat en smula. Dessa wraps passar som bäst i picnnickorgen eller i mindre format på en buffé.

Heta persika- och skinkwraps

4 stycken

1 persika
100 g kokt skinka
250 g lättkeso
1 tsk Sambal Oelek
4 st mjuk tortilla
2 Tomater
1 rödlök
Blandade salladsblad

Skär skinkan i strimlor. Tvätta, kärna ur och skär persikan i tärningar. Blanda samman med keso och sambal oelek.

Skölj sallad och lägg som en bädd på tortillabröden. Lägg på tomater i skivor och supertunna rödlöksskivor. Bred på kesoröran och rulla ihop med en sevett runt.

Klart!

Nu måste jag dra! Ses och hörs inom kort igen vänner.

//FZ

Du kanske också gillar