Ett gott rött för den blöta vintern
Hej vänner,
Välkomna till ett finfint 2014 som förhoppningsvis kommer att fyllas med otroligt mycket spännande smaker och upplevelser. Först ut är ett riktigt trevligt vin som vi drack till nyårsmiddagen. Jag lagade upp en varmrätt som bestod av tre olika sorters tjälknul. Jag gjorde tjälknularna på älg som ju är originalet, men även en på nöt & en på vildsvin. En välkryddad och lätt syrlig rödvinssås med lingon och en chèvrefylld potatisterrine. Sanslöst gott! Inom kort kommer jag att publicera receptet på tjälknularna så att ni kan gå loss inför kommande roligheter! 🙂
Ett klarrött vin med riktigt fina dofter av körsbär och mogna druvor.Sammetslent och friskt kryddigt som jag tyckte passade perfekt med det otroligt fina och möra köttet och den chèvresmakande potatisen. Smakglädje helt enkelt!
Glatt att se er igen vänner, välkomna! 🙂
//Frederik
Martina
God fortsättning till dig!