Adventslyx på Gastro Academy
Hej på er kära läsare!
Hoppas ni haft en finfin 1:a advent. Vi körde ”all-in” som man säger. Bakade och pyntade pepparkakor hos grannarna i lördags och risgrynsgröt till middag. Därefter blev det lite myspromenad i skogen på söndagen. På eftermiddagen bakade hela familjen lussebullar och drack julmust och glögg, haha! Som sagt… ALL IN! 🙂
På torsdag ska jag återigen dyka upp på Gastro Academy i Täby och skulle verkligen bli glad om någon av er läsare skulle dyka. Jag lagar trerätters på temat Adventslyx och har plockat fram en meny som känns julig och familjär för egen del.
Välkomsten blir en rykande het vinbärscognac med spännande pepparkakssnittar.
Förrätten är en silltartar med massa goda tillbehör.
Till varmrätt blir det stekt fläsk med sauce espagnole, brysselkål, kanel-lingon & potatis
Desserten är en clafouti med clementin.
Skulle ni vara intresserade av att gå så kan ni läsa mer och boka biljetter via denna länk.
Vill ni kika på recepten jag lagade sist jag höll låda på Gastro Academy så kan ni läsa alla recepten här. Temat då var The American Diner! 🙂