Lyxlagat på kontoret…

Hej vänner,

Jag fixade nyligen till lite lyxlagad buffé på Nordea där de hade kundträff för premiumkunder. Jag fick inte någon inbjudan som premiumkund, men jag fick i alla fall närvara, dock i köket. Haha! 🙂

Jag fixade och trixade med ett helt gäng olika varianter på Italiensk plockmat. Det var ostar, charkuterier, prosciuttolindade körsbärstomater, lättorkade körsbärstomater och en hel, hel del andra saker på uppläggningsfaten.

En av de allra mest omtyckta godbitarna var min bresaolarulle på tandpetare. En riktig höjdare.

Bresaola, fint skivad fylls med några blad rucola, ett par fina hyvlingar lagrad parmesan, en liten, liten smula havssalt och en rejäl skvätt citron. Rulla ihop och fäst med tandpetare. Glädje, glädje, glädje! 🙂

Kanske är det läge för en buffé Italiano till helgen? Det är ju ändå Italian friday i morgon! 😉

Ses på bokbloggen omedelbums!

//Frederik

Du kanske också gillar

  1. anna

    Ser fint ut. Hoppas Nordea var nöjda. Härlig blogg du har!

  2. frederik

    Fick just mail från dem, de var tydligen väldigt nöjda! 🙂 Tack för din kommentar. Må fint!
    //Frederik