Ny bok 2023

Välkomna till en uppdaterad sida, eller kanske snarare en sida som är på väg att uppdateras. Arkiv med alla recept finns kvar med lite ny navigering och nytt utseende.

Missa inte min nya bok som släpps under 2023 som handlar om de bästa kryddorna, marinaderna och såserna – kanske framförallt till grillat. Bokens baksida har en smickrande text …

Ge dig ut på en kulinarisk resa med Frederik Zäll, en hyllad gastronomisk virtuos som firas för sitt livfulla tillvägagångssätt. I denna bok avslöjar Frederik sina hemligheter för att skapa läckra rubs, marinader och såser.

Med en imponerande bakgrund som sträcker sig över 30 kokböcker och hans framgångar med bandet Eskobar, ger Frederik Zäll en unik touch till smakens värld. Du kanske även känner igen honom från hans framträdanden i TV4 Nyhetsmorgon och SVT’s Överraskningen, där han har delat med sig av sin passion för allt som rör matlagning.

Frederik har tidigare vunnit Gourmand World Cookbook Awards, en bekräftelse på hans goda sätt att dela med sig av inspiration och matglädje. Hans tidigare restaurang, Zäll’s Smokehouse, utsågs till Åkersbergas bästa restaurang år 2022 och restaurangen ansågs vara en av Sveriges bästa och mest ”Texas-genuina” BBQ-restauranger.

Oavsett om du grillar utomhus eller skapar kulinariska mästerverk i ditt kök, lyser Frederiks filosofi om att omfamna ögonblicket och uppskatta varje tugga genom hela boken.

Är du redo att ge dig ut på denna smakfulla resa? Låt boken vara ditt respass till kulinarisk njutning.

Du kanske också gillar