Grilla & Rök – Ny bok

Japp, nu är den ÄNTLIGEN HÄR!!! Min nya Bibel, fylld med matglädje från Over There! Texas, Louisiana, Florida, New York och massa andra sköna ställen!!

TJOHOOOO!!!!!

Grilla & Rök finns inom någon timme/dag att inhandlas på butiker runt om i landet, ni kan till exempel beställa den på nätet;

Adlibris – Grilla & Rök – Frederik Zäll

Bokus – Grilla & Rök – Frederik Zäll

Så här kan man läsa om denna skapelse;

GRILLA & RÖK

BARBEQUE – GRÖNSAKER, KÖTT, FISK & FÅGEL
Av Frederik Zäll

En svensk hyllning till den amerikanska söderns Barbeque! Underbara recept från Texas, Louisiana & Florida mm. Läckra matbilder och reseberättelser fyllda med inspiration och matlagningsglädje.

Följ med vår matlagande Frederik Zäll på hans resor genom USA. I boken finns hela 75 läckra och välskrivna recept ackompanjerade av vackra bilder. Frederik tar oss även igenom en grill- & rökskola innan receptkategorierna The Cattle (Nötkött), The Hog (Fläskkött), The Veggies (Grönsaker), The Swimmers (Fisk) & The Flyers (Fågel). 

Det som verkligen får boken att sticka ut i jämförelse med andra BBQ-böcker är det välfyllda kapitlet ”Travelin’ Zäll”där läsaren får följa med Frederik på roadtrips genom både Florida och Texas. Även ett kapitel om New York är adderat. Kapitlet är väldokumenterat med fantastiska bilder från cowboyrancher, smokehouses, stränder, restauranger och en hel del annat. På sitt personliga och lättsamma sätt delar Frederik med sig av både inspiration, resetips, matlagningsglädje och kunskap och alltid med en stor glimt i ögat!

En given bok för alla som älskar ”Grillin’, Smokin’ and BBQ”!”

Du kanske också gillar