Snart är det dags att resa. Långt…
Ja, snart bär det av på den längsta och fetaste turnén i Eskobars historia. Vi har turnépremiär i Madrid den 13e maj och turnéavslut i Stockholm den 25e juli. Innan premiären skall jag dessutom hinna med att åka till Barcelona för att kika på Formel 1, vilket ju är något av det bästa jag vet.
Eftersom både F1 & turnépremiär är i Spanien så blir det lite spanskt att bjuda på idag! 🙂
GALLETAS DE SERRANO
Serranokakor
2 smördegsplattor
80 g Serranoskinka
80 g Manchego
1 salladslök
1 stjälk selleri
4 lättorkade körsbärstomater
salt & svartpeppar
Sätt ugnen på 200°C.
Kavla ut, lägg på finhackad tomat, Serrano, Manchego, finhackad salladslök och selleri. Krydda lätt och vik över smördeg så att ni får en fylld rulle. Gaffla skarven. Pensla med olivolja och baka av i cirka 10 – 15 minuter tills de fått fin färg.
Trevlig helg önskar jag er alla, kära läsare! Ta hand om er!
//Frederik
Lina
Det ser jättegott ut, härligt med den fluffiga krispiga smördegen tillsammans med den salta skinkan och osten