Sill och potatis slår det mesta

img_0283

Observera de kungliga potatisarna. Återigen mina hemmaodlade godbitar i vackert varierande storlek! 🙂

Vi brukar ju alltid spendera våra somrar längre ut i skärgården än i år. Inte för att Saltsjön är illa på något sätt, men de vackra naturhamnarna längtar jag till dagligen, året runt. Då är det ju som allra godast att ta fram en burk matjessill och koka lite färskpotatis. Helt oslagbart.

Som tur är så kan man äta det även hemma på skutan. Koka några ägg, finhacka lite rödlök, gräslök och servera med matjessill, gräddfil och dillkokt färskpotatis. Servera härligheten med en riktigt välsmakande pilsner. Jag drack så sent som igår en helt ljuvlig Innis & Gunn Oak Aged Beer (nr 11447). Testa den kyld i havet!

Sköt om er i den underbara sommarvärmen och titta in hos mig snart igen.

//Gungande hälsningar från Djurgården

Du kanske också gillar