Reportage på gång

arbete pågår Lyxlagat i Allt Om Mat

Hej vänner,

Idag är köket här hemma en enda stor arbetsplats. Jag ska göra ett stort reportage för tidningen Allt Om Mat i morgon och det är lergryta och långkok som gäller. Eftersom grytan måste vara kall när man påbörjar tillagningen och även ugnen så tar det ju sin lilla tid och det skulle alltså inte ens gå att tillreda fyra olika lergryterecept på en och samma dag om man inte har fler ugnar. Tokigt, men sant… Haha! 🙂

reportage allt om mat

Lite retrodoftande glädje utlovas, jag ska försöka rapportera från själva reportaget i morgon. bröd i lergryta jäsning

Lantbröd i lergryta är ett av recepten som kommer i tidningen i höst.

Ta hand om er!

//Frederik

Du kanske också gillar

  1. fun things

    It’s like you’re on a mission to save me time and money!

  2. levrita

    That’s an astute answer to a tricky question