Sommarsallad
God ny vecka vänner,
I helgen har jag haft det bara bra må jag säga. I lördags var jag och kikade på Dolly på Globen vilket var en magisk upplevelse.
Stooor, stor glädje!
Här hemma går vi som jag kanske sagt i väntans tider då Elvis snart ska få ett syskon, så vardagen är minst sagt uppochned, men det är ju bara overkligt kul och glädjande. Hyfsat enkel mat är dock det som funkar smidigast just nu så här kommer en klassiker! 🙂
Jamie’s Sommarsallad
2-4 portioner
1 ask ruccola
2 persikor
1 pkt prosciutto (ca 8 skivor)
1 buffelmozzarella
1 citron
Flingsalt & nymald svartpeppar
Skölj ruccolan väl, slunga torr och lägg ut som en bädd på ett stort fat.
Riv bitar av prosciutton och fördela jämt över fatet.
Dela persikorna & mozzarellan i bitar och vänd ner dem i salladen.
Pressa över en halv citron, salta och peppra väl.
Servera med ett gott lantbröd och kallt, sprudlande kranvatten.
Lyxsmaker!