Farfalle Salame & kontoret öppnar…
Hej vänner,
Idag råkar det vara min första dag på ”kontoret” igen och det innebär ju så klart en smärre chock för själen som är van vid beach och båt så här dags på dygnet, men det känns ganska bra faktiskt. Vi hinner nog med en hel del båtåkande över några långhelger framöver och mat äter vi ju lyxlagat vardag som helg. 🙂
I och med att arbetet är igång igen så kommer jag alltså att blogga med min tidigare frekvens, alltså väldigt ofta, haha! Glöm således inte att kika in varje dag för goda ting och tips inom det kulinariska i livet.
Vi hade lite italienskt plock för några dagar sedan och är det något jag inte kan motstå så är det en riktigt fin salame milano och den passar även bra i en pasta. Koka upp lite saltat vatten och koka farfalle al dente. Vänd ner några grovt strimlade skivor salame och finhackad basilika. Peppra och riv över rikligt med parmesan. Hur enkelt som helst, kanske inte så lyxlagat med känsla av långsamt och njutningsfyllt, men det blir löjligt gott och gör man det dessutom på lillbåtens lilla kokplatta i vår underbara skärgård så är det bara glatt, tro mig! 😀
//Frederik