THE COOK-OFF
Nu över till min cook-off… Ett gäng utvalda bloggare fick alltså frågan om de ville vara med på en cook-off, påhittad av mitt underbara bokförlag. Det som gällde var helt enkelt att bloggarna fick välja valfritt recept ur boken Lyxlagat Sött & Gott och laga sig igenom. De fick gärna ta bilder på själva arbetet, de fick gärna tycka till om texten, tillvägagångssättet, själva receptet, musiken och så klart drycken. Vad lyssnade de själva på? Vad drack de osv. Allt för att ha lite kul!
Manuela på ”Passion4baking” valde Bröllopstårtan som är skriven & skapad av Daniel och hela hennes magnifika inlägg kan ni läsa genom att klicka på länken.
Min kommentar: WOW! Jisses, vad snygg den blev och jisses vilken otroligt fin och stilren blogg du har. Alla bilderna är inspirerande och vackra och varje detalj på känns genomtänkt och finfin. Tårtan ser otroligt fin ut! Dock ska sägas att Snöbollarna är mitt recept. 😉
Manuela har tänkt sig dryck och musik till själva tårtan tror jag, (Vi skriver ju i boken om vad man dricker och lyssnar på i köket…), men hennes val faller på en Champagne & Better Today av Coffey Anderson.
Otroligt stort tack för ett otroligt bra jobb och fint inlägg!
—
Linnea som har bloggen Linneasskafferi valde att göra Chokladtartletten ur boken och även detta gjordes med flaggan i topp. Grymt fina tartletter och mycket, mycket fint inlägg.
Mycket fint skrivet, fint tillrett och med en helt perfekt resultat. Grymt bra jobbat! Här har Linnea valt att skriva ut receptet och lägga in sina tankar här och där vilket är klockrent eftersom man då får reda på hur själva receptet upplevs.
I kockens öra har Linnea valt Tove Styrke – White Light Moment och i kockens ”kopp” en rykande het chokladdryck. Inte illa alls! Glädje, glädje! Tack Linnea.
—
Anne’s Food tackade glädjande nog även hon ja till att vara med och (med stor hjälp av hennes man, som jag förstår det) så valde hon att göra Bananbakelserna ur boken. Resultatet på bild talar ju för sig själv. Galet läckert! 🙂
Anne tyckte (precis som jag själv skulle tyckt) att det blev lite väl struligt att ta bilder under själva lagandet eftersom man är så inne i det man håller på med, men vad jag kan förstå på hennes finfina inlägg så gick allt som det skulle och resultatet blev inte bara otroligt vackert och inbjudande utan även löjligt gott vilket så klart är tanken! 🙂 Stort tack Anne!
—
Sist men inte minst så var det bloggen som går under namnet Bagerskan som gjorde mig och Daniel den enorma äran att lägga lite tid på Lyxlagning. Min Tiramisu var det som stod på schemat.
Även här har vi en helt fantastiskt glädjande blogg med massor av läsbart glädjande. Karin, som driver bloggen, har också varit vänlig nog att lägga till egna tankar och idéer kring mitt recept och hur hon valde att vrida och vända. Det är ju det ultimata. Precis så tänker jag. Man läser ett recept, följer de delar man vill och hittar på andra väger vid vissa moment. Då skapas det konstant nytt och det blir lika underhållande och njutningsfullt att spendera tiden i köket. Bee Gees låt som jag valt (Massachusetts) tror Karin skulle sitta som en smäck, men hon själv valde att njuta av tystnaden då barna var på dagis och hemmet var alldeles sansat och tyst. Bra val! 🙂
—
Återigen alltså ett enooooormt stort tack från mig & Daniel för att ni tog er tid och för att ni skapade så sjukt fina prylar med våra ord som inspiration. TACK!
//Frederik & Daniel
Kika gärna på bokbloggen nu vänner!
foodelicious.se
Verkligen bra gjort av matbloggarna där samtliga bloggar är av väldig hög klass med intressanta recept, bra innehåll men framför allt fantastiskt smakfulla bilder.
Karin
Stort tack för dina värmande ord!!!
Detta var otroligt kul att göra, ställer gärna upp igen om det behövs! *ler*
Önskar dig en riktigt mysig jul, kram Karin
Anne
Tack själv, det var jätteroligt att vara med 🙂
MariMiloCakeDesign
Waw, snygt blev det. Synd att inte jag fick vara med. Men det är väll aldrig försent!
Manuela Kjeilen
tusen takk for fine ord om bloggen min , setter pris på dette.
Nå har jeg skrevet ditt navn bak dem gode Snöbollarna som var utrolig gode.
Takk enda engang for en fantastisk bok
-Manuela