Liten på bordet, stor i smaken

baguette

God måndag kära vänner,

Har ni haft en bra helg? Själv har jag varit på bokmässan i Göteborg och presenterat min senaste bok Lyxlagat i Lergryta. Det var en trevlig liten tripp och lagom lång eftersom jag åkte ner och hem samma dag. Detta givetvis för att jag mycket hellre vill hänga med min älskade familj på skutan! 🙂

Jag har dessutom putsat det sista på bok nummer tre i serien Lyxlagat och dessutom hunnit påbörja bok fyra. Ingen rast ingen ro! När jag testade ett nytt recept på Rostbiff så fick jag en bit över och av denna bit gjorde jag en baguette som kanske inte ser mycket ut, men som bjöd underbara smaker! Testa!

Rostbiffbaguette

En grov baguette
Ett gäng skivor fin rostbiff
Majonäs
Dijon
Tomat
Romansallad
Svartpeppar & flingsalt
I kockens glas: Se bild nedan och förstå njutningen.
I kockens öra: Pavarotti – La Boheme

Guiness

Baguetten är bara att montera. Njut av rikligt med svartpeppar, La Boheme & denna ljuvliga Guinness. 🙂

Glatt som bara livet kan vara!

Under dagen uppdateras Grenadinebloggen med Veckans utvalda bok. Missa ej!

//Frederik

Du kanske också gillar

  1. Dennis

    Ser väldigt gott ut! Perfekt för utflykten.

  2. Dennis

    Ser väldigt gott ut! Perfekt för utflykten.

  3. Tobbe

    Nu har jag hunnit laga tre recept ur din bok Lyxlagat i lergryta och all tre har varit inte mindre än totala succéer! På en bjudning gjorde maten sådant intryck att mer än hälften av gästerna skulle rusa och inhandla din bok. Själv kommer jag nu troget inhandla varje ex i serien. Tack för inspirationen!

  4. Tobbe

    Nu har jag hunnit laga tre recept ur din bok Lyxlagat i lergryta och all tre har varit inte mindre än totala succéer! På en bjudning gjorde maten sådant intryck att mer än hälften av gästerna skulle rusa och inhandla din bok. Själv kommer jag nu troget inhandla varje ex i serien. Tack för inspirationen!

  5. frederik

    Tjena Tobbe, otroligt kul att höra. Jag blir jätteglad!
    Vilka recept har du provat? Glädje!
    //Frederik

  6. frederik

    Tjena Tobbe, otroligt kul att höra. Jag blir jätteglad!
    Vilka recept har du provat? Glädje!
    //Frederik

  7. Tobbe

    Hej, vi testade Tomatgulasch med kolbazs. Riktigt god gulasch med rätt hetta! Receptet med sötpotatis, lime och chili fick ackompanjera en saftig, hängmörad ryggbiff. Min sambo påstod till och med att det var något av det godaste hon ätit på länge. Strutsfilén med whiskysås var också otroligt spännande och gott. Nu ser man fram emot nästa helg så man får fylla lergrytan med en ny gourmetupplevelse.. // Tobbe

  8. Tobbe

    Hej, vi testade Tomatgulasch med kolbazs. Riktigt god gulasch med rätt hetta! Receptet med sötpotatis, lime och chili fick ackompanjera en saftig, hängmörad ryggbiff. Min sambo påstod till och med att det var något av det godaste hon ätit på länge. Strutsfilén med whiskysås var också otroligt spännande och gott. Nu ser man fram emot nästa helg så man får fylla lergrytan med en ny gourmetupplevelse.. // Tobbe

  9. frederik

    Overklig glädje! Lycka till i helgen då! 🙂
    //F

  10. frederik

    Overklig glädje! Lycka till i helgen då! 🙂
    //F