Surdegstoast med burrata, svamp & brynt smör

Förrätten till bröllopsdagssupén går inte av för hackor. Vet inte riktigt vart jag såg grundidén, men att en liknande skapelse rullade förbi i mitt flöde vet jag. Hur som helst, jag har min variant här, enjoy!

Surdegstoast med burrata, svamp & brynt smör

4 små, tunna skivor surdegsbröd
1 burrata
1 näve trattkantareller
Smör
Dill
Salt & Svartpeppar

Smörstek toast och låt torka lätt på hushållspapper. Smörstek svampen tills den börjar bli lite hård och krispig.

Skär dill fint och bryn till sist hyfsat rikligt med smör. Det ska vara brynt på riktigt och se till att inte hälla bort de goda mörka prickarna i botten av kastrullen, där sitter den godaste smaken.

Montera en tallrik med bröd, toppa med en bit burrata och strö över de krispiga trattisarna. Toppa med lite salt och svartpeppar, ringla över brynt smör och strössla över lite dill.

Du kanske också gillar