Färdig!!! och lite Böckling

Hej vänner,

Ursäkta mitt sporadiska bloggande på sistone. Nu är jag klar med inspelningarna av mitt tv-program och är åter hemma i ”normalt arbetsläge”… 🙂

green screen frederik zäll

Ovan ser ni en bild från inspelningen av vinjetten som gjordes helt och hållet i green screen. Därefter kommer bakgrunder och allt annat som syns i bild att animeras. Det ska bli riktigt kul att få se hur det blir. Svårt att agera när man bara har ett grönt rum omkring sig och ett grönt gå-band att knalla på… Hahah!

traktor frederik zäll

Det har bjudits på många riktigt roliga överraskningar för både barn och för mig. Att få äran att köra ”Lilla röda traktorn” var grymt kul. Jag har även paddelsurfat för första gången, ridit på islandshäst, fiskat makrill, skrivit musik, busat med clowner och gjort en hel del annat magiskt roliga saker. Resultatet får ni se i höst! 🙂

Här kommer ett soligt recept som jag hoppas ni testar. Löjligt läckert! Må gott vänner!

SOL ÖVER GUDHJEM

4 portioner

4 skivor grovt danskt rågbröd
2 böcklingar
4 rädisor
1 rödlök
4 äggulor, hela
gräslök
smör
flingsalt & nymald svartpeppar

Avskinna och rensa böcklingen fri från ben och ta så klart bort huvudet. Bryt försiktigt loss lagom stora bitar av det varmrökta fiskköttet.

Se till att finna ett riktigt gott rågbröd, danskt eller ej. Bred på ett fint lager smör.

Fördela böcklingbitarna på brödet och lägg på tunt, tunt skivad rädisa. Fortsätt med lika fint skivade rödlöksringar och se nu till att placera de översta rödlöksringarna till en liten ”sarg” som gör att den hela äggulan kan läggas i mitten och inte rinna av mackan.

Strö över en liten nypa flingsalt och vrid över några varv på pepparkvarnen. Strö över rikligt med fint skuren gräslök.

Servera givetvis det hela med en Carlsberg Sort Guld & en Gammel Dansk.

Du kanske också gillar