BBQ – Massor av BBQ!!!

Ja, då har det sannerligen lagats mat i uteköket. Inte mindre än tre hela middagar med tillbehör och såser gjordes och utöver dessa fixade jag till 2 olika snacks som sitter som en smäck till en god öl för de damer & herrar som sköter om grillningen.

Recept återkommer jag givetvis med när reportaget väl hamnar i tidningen Allt Om Mat, men jag kan redan nu meddela att vinklingen jag ville ha med i detta BBQ-repo var att visa på tre helt olika sätt att använda tre helt olika grillar. Köttfärslimpa, tillagad i min Weber Smokey Mountain. Texas Chili i Dutch Iven (gjutjärnsgryta) i min klotgrill och en ypperligt fin kyckling som helgrillades på rotisserie på min gasgrill.

lyxlagat, bbq, charlie drevstam, matreportage, frederik zäll, allt om mat

Man behöver inte välja bort den ena eller den andra sortens grill. Skaffa alla sorter och använd dem på bästa tänkbara sätt, det vill säga det sätt som ni själva tycker är bäst. Det är ju ni som ska laga och även avnjuta maten!!

Kul också att Allt Om Mat ville ha med mitt öl Svinninge Bullet som jag också skriver en del om i repot. Återkommer så klart med info om när det hamnar i tidningen, gissar faktiskt att det blir till nästa års grillspecial…

Tills dess hinner vi med en hel del annat bus, tro mig, haha!!

Idag har jag lämnat in manus till min andra barnroman om Drakarnas Land. Känns helt fantastiskt! Nu är det bara att rita klart bilderna som ska vara med i boken, dead line är nästa vecka. Sen är det bums iväg till lay ou och därefter tryck. Planen är att vi ska hinna släppa boken till bokmässan då jag ska ner och signera böcker och lite annat kul.

Glädjeliv vänner, hörs i morgon, då med mattips inför helgen!

//Frederik

Du kanske också gillar