Pasta prosciutto – snabbmatslyx!
Datorn verkar tillfälligt tillåta några rader så jag skyndar mig och skriver så det ryker. 🙂 Hoppas er tisdag var en fröjd. Min var sannerligen späckad i alla fall. Först skulle det handlas lite mat inför veckan. Därefter togs en tur till öppna förskolan med Elvis och en mycket trevlig sångstund följdes av totalt stopp i avloppet hemma i stugan och spolningsbil fick ringas. Som tur var så kom de på studs och tog hand om problemet. Därefter ringdes det på en soffa vi hade på blocket och visning och försäljning genomfördes. När allt detta skett kollade jag på klockan som visade 16.00. Herregud, hela dagen bara svischade förbi. Matlagningsdags! 🙂
Pasta prosciutto
Enklare än så här blir det inte.
I kockens öra skvalar Jovanotti – A te
I kockens glas skvalpar Pater Sangiovese (nr 22316)
Koka spaghetti till er alla. Lägg i lite haricots vert mot slutet. Fräs lite finhackad vitlök och en scharlottenlök i olivolja i en stekpanna. Tillsätt finhackade soltorkade tomater.
Häll av vattnet från pastan och haricots vert, vänd ner lökfräset, salta och peppra lätt, ringla över lite olivolja och servera härligheten med några skivor riktigt fin prosciutto och en klassisk pesto.
Snabbmat hos familjen Zäll…
Ta er nu in på bokbloggen vänner!
/Frederik