Frozen Peanut Butter Strawberry Cake

Ohhh yessss!!! Hahaha!! Igår hade jag ett Elvis-event med trerätters på Gastro Academy. Idag tänkte jag dela med mig av ett av recepten här. Helt löjligt gott!!

Frozen Peanus Butter Strawberry Cake lyxlagat

FROZEN PEANUT BUTTER STRAWBERRY CAKE

6 – 8 portioner

8 Digestivekex
75 g smör
3 dl vispgrädde
1,5 dl mjölk
2,5 dl chunky jordnötssmör
1 dl färdig vaniljpudding
1 dl jordgubbssylt

Smält smöret, krossa kexen fint. Blanda samman smör och kexsmulorna och tryck ut blandningen till en pajbotten i en form som är cirka 20 cm i diameter.

Vispa upp hälften av grädden hårt. Vänd ner jordgubbssylten och bred ut det hela i pajformen. Ställ i frysen i cirka 30 minuter.

Lägg jordnötssmöret i en bunke. Blanda i mjölken, lite i taget och fortsätt tills ni har en hyfsat slät smet.

Vispa resterande grädde hårt och blanda sedan med vaniljpuddingen och jordnötssmeten.

Sprid försiktigt ut smeten ovanpå den halvfrusna jordgubbsgrädden i pajformen och ställ sedan tillbaka pajen i frysen i minst 4 timmar.

Ta fram pajen cirka 30 minuter innan servering. Finhacka lite salta jordnötter och strö över vid servering.

Gläääädje!!!

Du kanske också gillar

  1. Katarina Holmquist

    jaa!! det var löjligt gott.
    och allt det andra som bjöds på
    med Elvis ljuva stämma och härlig musik

  2. Sandora

    Oh det såg inte lite gott ut!