Vickningskorv a la 50-tal…

Hej vänner,

Idag jobbar jag hårt på morgondagens recept. Då är jag i köket på TV4’s Nyhetsmorgon. Höstkänsla, kalv, gryta, svamp… Jaja, ni får helt enkelt kika i morgon bitti. Tills dess kommer en sjuuuuukt god gaaaaammal klassiker… Haha! Enjoy!

Vickningskorv Lyxlagat

VICKNINGSKORV

4 portioner

8 wienerkorvar
1 rulle färdig mördeg
några olika sorters senap

Sätt ugnen på 250°C.

Rulla ut degen och skär den i 8 stycken centimeterbreda remsor.

Torka av korvarna och picka dem med en potatissticka.

Vira in korvarna i varsin remsa mördeg och grädda dem i ugnen i cirka 10 minuter. Se till att godsakerna inte bränns vid…

Servera korvarna till de hungriga nattsuddarna med olika sorters senap och en god pilsner.

Glädjeliv!

Du kanske också gillar