Vickningskorv a la 50-tal…
Hej vänner,
Idag jobbar jag hårt på morgondagens recept. Då är jag i köket på TV4’s Nyhetsmorgon. Höstkänsla, kalv, gryta, svamp… Jaja, ni får helt enkelt kika i morgon bitti. Tills dess kommer en sjuuuuukt god gaaaaammal klassiker… Haha! Enjoy!
VICKNINGSKORV
4 portioner
8 wienerkorvar
1 rulle färdig mördeg
några olika sorters senap
Sätt ugnen på 250°C.
Rulla ut degen och skär den i 8 stycken centimeterbreda remsor.
Torka av korvarna och picka dem med en potatissticka.
Vira in korvarna i varsin remsa mördeg och grädda dem i ugnen i cirka 10 minuter. Se till att godsakerna inte bränns vid…
Servera korvarna till de hungriga nattsuddarna med olika sorters senap och en god pilsner.
Glädjeliv!
Blogged.se – Sök efter bloggar» Blog Archive » Vickningskorv a la 50-tal…
[…] Lyxlagat […]