SVT & Gastro

Hej vänner,

Ledsen för uteblivet bloggande i några dagar. Det blev lite mycket helt enkelt, haha. I måndags var det studion med Eskobar på schemat. Skivan börjar ta sig mot slutfasen, det vill säga slutmix så smått. Det ska bli lite stråkar och godis också, men det är inte så långt kvar.

Eskobar

I tisdags var det OOOOOOOverkligt tidigt in till Centralen för att ta tåg ner till Göteborg och SVT där jag är i full planering för mitt tv-program som jag precis kontrakterats. Helt magiskt kul. Ni kommer till hösten kunna se mig som programledare i ”Överraskningen” som Niklas Ekstedt tidigare lett i SVT Barnkanalen. Ytterligare ett gäng möten kvarstår, men det är inspelningsstart redan om två veckor. Givetvis kommer jag att hålla er uppdaterade under inspelningen och det blir säkerligen lite bloggande från det hela också. 🙂 Glädjande nog skulle kostymavdelningen på SVT sälja ut lite överblivet så det blev dessutom en bra shoppingrunda mitt i det två dygn långa mötet! 🙂

SVT kostym Lyxlagat

Efter ett sent tåg på onsdagkvällen så var det till att planera torsdagen in i minsta detalj. Då var det minsann dags för en av mina restaurangkvällar på Gastro Academy. Temat för kvällen var ”Filmvärldens Kulinariska Mästerverk” och jag lagade en trerätters från Stekta Gröna Tomater, Gudfadern & Chocolate. Riktigt kul kan jag lova. Glädje!

Frederik Zäll Gastro Academy Lyxlagat

Nu är det fredag och på schemat idag står det Eskobar. Snart är det alltså iväg till studion och en grym dag i musikens tecken. Klockan 16 måste jag vara hemma för då sjösätter jag båten.

merry fisher lyxlagat

Kontentan av det hela; Det gäller att planera noga här i livet, hahaha! 🙂

Trevlig helg vänner, inom kort kommer så klart fler välsmakande inlägg!

//Frederik

Du kanske också gillar