Vickningskorv
Hej vänner,
Hoppas ni haft en trevlig helg. Jag har varit på tippen. Hela helgen… Haha, helt slut i armarna och ryggen, men skönt att få bort att byggskräp som vi inte hann få undan innan vintern tog tag i oss.
Idag tänkte jag påminna er om en riktig klassiker. Vad sägs om denna vickningskorv, hehe. Gott och kul! 🙂
VICKNINGSKORV
4 portioner
8 wienerkorvar
1 rulle färdig mördeg
några olika sorters senap
Sätt ugnen på 250°C.
Rulla ut degen och skär den i 8 stycken centimeterbreda remsor. Torka av korvarna och picka dem med en potatissticka.
Vira in korvarna i varsin remsa mördeg och grädda dem i ugnen i cirka 10 minuter. Se till att godsakerna inte bränns vid…
Servera korvarna till de hungriga nattsuddarna med olika sorters senap och en god pilsner.
Glädjeliv!