Pulled Pork w. Onions n Beer
1,2 kg svensk fin fläskkarré
Pork Rub, er bästa kryddblandning
2 gula lökar
2 dl mörkt öl
Yellow Mustard
Smör
Sätt smokern på 100 grader.
Putsa karrén från hårt fett och ’silverskin’. Gnid in hela i Yellow mustard och pudra rikligt med kryddblandningen.
Låt vila i 30 min och lägg sedan i röken i 6 timmar. Se till att det finns bra med pellets, gärna Hickory eller Mesquite för bra röksmak.
Efter 6 timmar höj smokern till 130 grader.
Lägg över karrén i en ugnsform, lägg på skivad gul lök, lite smörklickar och mer kryddblandning. Häll mörkt öl runt köttet och täck med grillfolie. Ställ tillbaka i smokern och baka ytterligare två timmar.
Dra isär köttet (inte så svårt… 😉
Blanda med lite sky o mer rub and ENJOY!!
Servera med annan BBQ eller som burgare med bröd eller i tortillas med spicy salsa.