Räksallad & båtlyft
God måndag vänner, hoppas ni haft en bra helg. Vår helg har varit helt perfekt. Vi har fått otroligt mycket gjort och samtidigt haft supermysigt med massa familjetid, middag med vänner, gott i glas och på tallrik. Glädje helt enkelt. Bland annat har vi fått upp båten på tomten.
Båtfärden till vår upptagningsbrygga var relativt ostörd får man nog säga. Ingen vind, inga båtar, bara vackert, vackert.
Kolla lilla ”Lillbåten”, så fin den är när den svävar fram.
En god räksallad sitter perfekt efter helgens bravader och när måndagen tagit ut sin rätt.
Blanda förvällda haricots vert med hårdkokt, kallt ägg, handskalade räkor, grönsallad, rädisor, tomater, skivad rödlök och lite pressad citron, salt & peppar. Till det en god dressing gjord på lätt crème fraiche blandat med lite, lite vinäger, en rejäl skvätt chilisauce och lite svartpeppar, en nypa socker och salt.
Ett gott bröd till och livet är återigen en fest. Trots att det bara är måndag! 🙂
Kolla in bokbloggen. Skumpa är det som gäller denna vecka.
//Frederik
Anna
gud så gott fräscht det ser ut, ska absolut prova detta.