Madrid, i kväll smäller det!
Nu är vi i Madrid och scenbygget pågår för fullt. Om en timme är det soundcheck och senare i kväll står alltså Eskobar på scenen som förband till Roxette för konsert 1 av 27. Sjuuukt kul!!!
Vad tänker ni för käk när vi är i Madrid? Jag tänker tapas, jag tänker följande;
SURF N’ TURF ESPAÑOLA
300 g stora räkor
80 g Pata Negra
1 röd habanero
citron
färsk oregano
Spansk olivolja
Marinera skalade räkor i grovt hackad habanero och olivolja i rumstemp i 1 timme. Lyft ur räkorna och strössla dem med lite hackad oregano. Skala och filéea citronen, ta bort eventuella kärnor.
Lägg citronfilé på en räka och vira in i serranoskinka. Hetta upp olja och halstra räkorna hastigt och hett på båda sidor. Lyft ur, strö över ytterligare lite oregano och några droppar citron.
I morgon är det Barcelona på schemat, vi hörs då vänner! 🙂
//Frederik
Lina
Det låter ju väldigt gott med räkor och pata negra, älskar tapas och plockmat i allmänhet, tycker att det är så trevligt när man kan få många olika smårätter istället för en stor varmrätt.
http://www.diningandcooking.blogg.se