Boka era platser till Skogens Delikatesser!

Hej vänner,

Som ni kanske vet sedan tidigare så har jag en tokig restaurang lite titt som tätt på Gastro Academy i Täby. Vi kallar mina events för Live Cooking med Frederik Zäll. Jag väljer ut olika teman och lagar sedan till en trerätters inför gästerna som bjuds på god mat, lite underhållning och lögner, lite musik och mycket skratt.

För att få full koll på mina, och flera andra, kommande events, teman och datum så kika in på vårt kalendarium.

lyxlagat, gastro academy, frederik zäll

Näst på tur är ”SKOGENS DELIKATESSER” som går av stapeln torsdagen den 26/9. Det finns platser kvar så boka gärna in er om ni har lust. Ni får inte veta vilka rätterna är, men här kommer min teaser;

”Väl mött i den lummiga svenska skogen kära vänner. Vad tänker ni på när jag säger Svensk Skog? Själv tänker jag på den goda doften av tall och gran. Lingon, blåbär, svamp, slingrande skogsstigar, kanske en och annan älg… Det är så jag har tänkt när jag satt ihop menyn till det underbara temat SKOGENS DELIKATESSER

Den 26/9 är det dags och det kommer att bjudas på en krämig förrätt av flytande slag, det kommer att bli en varmrätt som är alldeles iskall till en början, därefter varm och när den väl landar på er tallrik så är den rumstempererad. Vad kan det vara ?? Hahah!! Givetvis går vi loss på en löjligt läcker dessert också. En bärkompott kommer att vara inblandad, mer än så tänker jag inte förtälja. Ni får helt enkelt boka era biljetter och avnjuta kvällen här på Gastro Academy!”

 

Du kanske också gillar