Monza, Milano

Ja… Vad säger man efter en sådan magiskt rolig helg ..? TACK! Det funkar ju alltid bra, eller hur?! Tack till Kristian, Marco & Jocke. Det var den tredje Formel-1-resan för oss på lika många år och ett besök i landet som ser ut som en stövel var sannerligen något som kommer att upprepas.

lyxlagat, f1, monza 2016

Att få glädjen att se Formel 1 live igen är så otroligt stort för ett inbitet fan som jag. Att dessutom få göra det med superpolare tillsammans med världens godaste pizzor, rutiga dukar, slingrande gränder, kullerstensgator, modeaffärer, glitter, glamour och en och annan kall öl gör inte saken sämre, haha!

pizza blanco borgo, lyxlagat

Ovan har vi en Pizza blanco Borgo, en pizza utan tomatsås som istället toppas med mozzarella, parmesan, italiensk broccoli och salsicicia. Löjligt smakligt kan jag meddela!

Jag lyckades dessutom få en riktigt bra titt på kungen Kimi Räikkönens hjälm från förra racet i Belgien. Den var inte till salu och jag hade nog inte haft råd hur som helst… :-O

kimi raikkonen helmet

Att också stå med Ferraritröjor i ”Ferrariland” bland tuuuuusentals fans är inte heller trist kan jag meddela! Äntligen fick jag vara en del av den mytomspunna ”tifosin” på Monza. TACK!

//Frederik

Du kanske också gillar