TV4 & Julmarknad på Fjärilshuset

Hej vänner,

Nu drar CRAZY DECEMBER igång på allvar för min del. TV4 med mig och Jeppe Börjesson nu på lördaf och samtidigt premiär för Fjärilshusets julmarknad där jag står för vilt och grönt, en jultallrik som kan inhandlas och avnjutas. Givetvis är jag på plats vid röken, grillen och muurikan och pratar om maten, livet och annat kul om ni är sugna på att säga hej!

Nu äntligen händer det! En lite roligare julmarknad i Kungliga Hagaparken. Den 2 december inviger vi årets julmarknad på Fjärilshuset i Hagaparken. Julmarknaden kommer äga rum 2, 3, 8, 9, 10, 15, 16, 17 december. Inte bara en vanlig julmarknad utan en lite roligare och mer fartfylld sådan än någonsin.Eldkonstnärer, tivoli, trollkarlar, iskonst, Segways, ponnyridning och TV-stjärnkocken Frederik Zäll som grillar och skapar vild och vegetarisk julmat och mycket mer.

I inträdet ingår inte bara julmarknaden utan också inträde till hela Fjärilshuset Haga Ocean. Värm dig i den tropiska regnskogen och njut av julmarknadens alla smaker och dofter. Här finns allt från julstjärnor till Moët. Shoppa dina julklappar eller bara njut av den magiska julstämningen. Här finns något för alla!

Du kanske också gillar