Tunnbrödsrulle, nu kör vi!!!

Hej vänner,

Idag ska jag äntligen få meddela att jag är utvald att vara jury i en ny tävling som idag lanseras. Jag skall tillsammans med två andra fantastiska matbloggare utse Sveriges bästa tunnbrödsrulle. Varje vecka skall vi välja ut tre recept som inskickas av er, kära läsare, som vi testlagar under helgen och väljer ut en delfinalist. Så fortgår tävlingen och till sist kommer vi att utse den bästa rullen av alla.

Det vore ju helt fantastiskt kul om ni har lust att skicka in era egna recept på grymma rullar. Skulle det vara så att ni känner er sugna så kommer lite info om hur man går till väga här:

SMS:a ett tävlingsbidrag i form av ett recept på en fyllning eller pålägg till en tunnbrödsrulle till telefonnummer 0733-76 95 67. Kom ihåg att lämna ditt namn och dina kontaktuppgifter. Klicka här för fullständiga tävlingsregler.  Tävlingen är öppen för bidrag mellan den 23e september & den 27e oktober.

Förstapriset är ett presentkort på 5000 kronor till Lövånger Kyrkstad.

Alla recept kommer alltså att ställas mot ett utvald ”originalrecept” som är skapat av Anders Levén.

Vill ni ha full koll på vilka som sitter i juryn så kommer det länkar till de olika bloggarna här:

Jury:

Frederik Zäll från Lyxlagat (http://blogg.alltommat.se/lyxlagat)

Anette Rosvall från Husmorsorna (http://blogg.amelia.se/husmorsorna)

Camilla Gurell från Salt&Peppar (http://saltpeppar.se/blog)

Så kör loss nu vänner, låt inte en enda barriär hindra er, smsa in grymma recept, vi vill ju så klart att det skall vara en Lyxlagat-läsare som vinner, eller hur!? 🙂

//Frederik

Du kanske också gillar