Louisiana Dirty Rice

Idag, torsdag, är jag på Formex i monter B.10.11, hoppas vi ses där! Här kommer receptet på Louisiana Dirty Rice som jag lagade upp i Nyhetsmorgon senast, riktigt god variant att ställa fram istället för det klassiska vita riset!

dirty rice

LOUISIANA DIRTY RICE

4 – 6 portioner

200 g jalapeñokryddade korvar
200 g kycklinglever
2 finhackade gula lökar
1 fint skuren stjälkselleri
½ tärnad grön paprika
4 portioner varmt, nykokt ris
1 litet knippe bladpersilja
1 citron
Salt & svartpeppar
Rapsolja

Skär korvarna och kycklinglevern i små tärningar. Stek i lite rapsolja till fin färg och knapriga bitar. Tillsätt grönsakerna och stek tills de mjuknar.

Vänd i det nykokta riset tillsammans med finfint hackad persilja. Smaka av med citronsaft, salt och svartpeppar.

Du kanske också gillar