Kokböcker, Roman & Eskobar
Jamenvisst!! Här skrivs det så det glöder om pennan. Inte för att jag använder en penna, men det känns ändå som en bra beskrivning av intensiteten! 🙂
I höst, 2015, släpper jag troligtvis två böcker i kategorin mat. Den ena boken är en ny grytbok med långkok av olika slag. Den andra boken är i en motsatt genre när man tänker på maten, men som jag så klart valt att göra på mitt livsnjutande vis. En bok om snabbmat, men allt är hemlagat och definitivt inte med snabbhet i fokus, haha! 🙂
Jag släpper även min första roman under 2015, en äventyrshistoria för de något yngre läsarna. Drakarnas Land heter boken och i förrgår skickades de sista filerna till förlaget. Magiskt kul! Nu under hösten så är det sättning och layout som gäller och i slutet av mars, början april så ska boken hamna i butikerna. Boken är första delen i en trilogi så inom kort är det dags att skriva del två!
Först ut i denna serie av offentliga utgivningar är dock ett alster från Eskobar. Första singeln från kommande albumet heter Untrap Yourself och släpps inom någon vecka på iTunes, Spotify och till radio osv. En lång väntan är snart över för oss. Det enda som drar ut lite på tiden nu är iTunes som ska registrera allt innan den blir ”spelbar”. Glädje även på den fronten alltså!
Utöver all denna galenskap så ska jag göra ett stort reportage för Allt Om Mat (tidningen) nästa vecka vilket jag ser oerhört mycket fram emot. Det ska bli en ära att återigen få arbeta med kungliga fotografen Charlie Drevstam som gjort flera av mina repo till tidningen. En av gångerna vi plåtade retromat så var det mest fokus på hur man snyggast spritsar potatismoset till en plankstek, något vi alla hade olika åsikter om, haha. Snyggt blev det till sist i alla fall. Läs mer om det här>>
Hoppas ni alla får en grymt bra helg nu. Jag är gräsänkling tyvärr, men jag och barnen ska ha Halloweenfest här hemma så det blir nog glädjande som tusan. Jag har köpt låtsasblod, färgar mjölken grön, karvat pumpor, fixat skelett, läskigt godis och en ryslig film. Till och med frukten är läbbig här hemma! 🙂