Hoppa till innehåll
  • Start
  • Sök Recept
  • Bakgrund
  • Kontaktinformation

LYXLAGAT

FREDERIK ZÄLL

Köttigt / 7 november 2013

Helstekt på Gastro Academy

20131107-092504.jpg

Tja,

Nu börjar jag preppa inför kvällens Live Cooking på Gastro Academy i Täby. Temat är Helstekt och det kommer att bli riktigt gott!

Kika in på gastroacademy.nu för att ta del av alla våra events.

Glatt liv! 🙂

//Frederik

Inläggsnavigering

< Crème Brûlée med svartvinbärssås
Limemousse >

Du kanske också gillar

Eldad Entrecôte

Eldad Entrecôte

Peppā Sutēki

Peppā Sutēki

Julgryta med Högrev & Lingon

Julgryta med Högrev & Lingon

  • Events
  • Fågel
  • Fisk & Skaldjur
  • Frederik testar & tipsar
  • Grönt
  • Köttigt
  • Öl & Dryck
  • Övrigt
  • Sött
  • Västeråsgurka
  • Eldad Entrecôte
  • Peppā Sutēki
  • Hoisin Orange Chicken
  • Glassig Eggnog till Jul
Logga
Upphovsrätt © 2025 LYXLAGAT. Alla rättigheter förbehållna.
Tema: Patricia av VolThemes. Drivs med WordPress.