Biff à la Rydberg & en grym belgare
Hej vänner, god måndag!
Här är det VAB igen som gäller. Lilla damen här hemma är lite krasslig, men jag har ändå en hel del att göra framför datorn denna vecka så det funkar ok. Jag släpper inom ungefär ett halvår en bok och inte en kokbok denna gång. Nej, nu är det dags att åter kasta sig ut på djupt vatten som jag tydligen älskar att göra. Jag har skrivet en ungdomsroman som går under namnet Drakarnas Land. En trilogi varav del 1 alltså släpps hyfsat snart. Närmare bestämt tror jag det är i början på april som bokens kommer ut. Jag sitter med sista korren just nu och slipar dessutom på det sista när det gäller själva omslaget. Gryyymt spännande är det och otroligt roligt. Del två är redan påbörjad, men den får vila lite nu när första delen skall slipas in i det sista! 🙂
Tänkte att jag kunde bjuda på ett finfint mattips också. Enkelt som tusan, men ack så gott! Biff Rydberg… Kika på The Smart Show där jag lagar upp en Rydberg.
Sist men inte minst vill jag gärna tipsa er om ett magiskt gott öl. Igår var det formel 1 på tv och jag avnjöt den tillsammans med en Zwet.be från Belgien och en chokladdröm, nybakad av min kära fru & son. Jissssses!!! Grymt bra kan jag meddela, haha! 🙂