AOM Reportage

God tisdag vänner,

Igår var det en dag helt och hållet i matens tecken här hemma i stugan. Sophie från Allt Om Mat och Charlie Drevstam (fotograf de luxe) var här och plåtade ett reportage till tidningen. Tror att det är för augusti- eller septembernumret. I söndags förberedde jag allt och under måndagen trixades och fixades det alltså på alla de möjliga sätt för att det skulle bli så gott som möjligt och så klart så fint som möjligt. Det gick toppen!

Klockan 16 kom gästerna hit för att mingla och förtära min trerätters. Tydligen tyckte de att vårt upplägg var lite underligt eftersom vi ville plåta förrätten först, sedan desserten innan den smälte bort helt. Huvudrätten fick liksom ta ett steg åt sidan. 🙂 Efter att bilderna var tagna fick jag snabbt sno tillbaka desserten och frysa in den under tiden gästerna förtärde huvudrätten. Haha… Bra känns det hur som helst och ett riktigt kul jobb tillsammans med Charlie och Sophie. Tack!

Kolla in Sophies blogg här. Där finner ni för övrigt ytterligare några rader om gårdagens arbete…

Kolla in Charlies sajt här.

Kolla in min bokblogg här.

Må gott! I morgon är det dags för båtvaxning och då åker så klart den lilla kolgrillen fram också. Glädje!

//Frederik

Du kanske också gillar