Tagliatelle neri con magretto

Snygg titel på maten va? 🙂 Hittar man på något italienskt klingande så låter det ju gott direkt. Haha!

Har ni testat magretto än? Så här kan man läsa om magretto;
…En skivad kotlettrad från Pedrazzoli, tillverkad av ekologiskt kött från noga utvalda italienska grisar. KRAV-certifierad. Glutenfri. Detta är en mager men mycket smakrik produkt, endast 14% fett vilket är mindre än i prosciutto…
Grymt gott är det. Annorlunda och välsmakande och ger en annan konsistens till maten än till exempel prosciutto.

Jag köpte lite svart pasta och kokade enligt förpackningens instruktioner. Förväll lite haricots vert tillsammans med pastan i 1 minut och häll av vattnet.

Ringla över lite olivolja Gran Fruttato, strö över lite magretto och lättorkade körsbärstomater och klicka på lite pesto Genovese. 4-5 droppar citronsaft, några varv på svartpepparkvarnen och en liten nypa havssalt och saken är biff! (Eller fläsk! 🙂 )

God torsdag vänner, vi ses på bokbloggen.

//Frederik

Du kanske också gillar

  1. Jakob Lindström

    Än mer italienskklingande hade det varit om det hade varit grammatiskt korrekt, ”Tagliatelle neri”. Men man kan inte få allt.

  2. lyxlagat

    Ah, bra där. Kirrar, tack! 🙂
    //F