Mässans ena höjdpunkt

bild (2)

Efter två dagar på Öl & Whiskymässan kan jag rapportera en del godis. Först och främst vill jag påvisa att någon annan tänker som jag. Först var det banan & kaviar som har varit min höjdarmacka sedan barnsben. Plötsligt fanns det en tub Kalles kaviar med smak av just banan och kaviar. Jag fick till och med meddelanden från barndomsvänner som undrade om jag hade något med den nya kaviarsmaken att göra… 🙂

Nu har äntligen någon förstått att det inte räcker med julmust och påskmust. Vad sjutton ska man göra resten av året? Grebbestad har lösningen! Sommarmust!!! 😀 Det är precis den underbara smaken som man finner i jul. och påskmust, men med aningen mer sälta som enligt etiketten gör att drycken ska passa perfekt till grillat på sommarkvällarna. Jag har inte provat det till grillat, men sommarmusten var en riktig höjdpunkt på Öl & Whiskymässan, i alla fall för min del. 🙂

För övrigt kan jag tycka att det är kul att jag fann en ny (i min värld) japansk whisky som var riktigt god som går under namnet Nikka 1991. Den föll mig sannerligen i smaken. De två andra japanerna som jag älskar är Yamazaki 18yo och Hakushu 18yo. Dessa kom etta respektive tvåa i sin kategori vilket ju är mycket imponerande av japanerna. 🙂

Kul var det att återigen få vara med på mässan, väl mött nästa år igen. Kolla nu in bokbloggen!

//Frederik

Du kanske också gillar

  1. Addicted to Julmust

    Jag tyckte nog det var vanligare med sommarmust för ett par år sedan, nu känns det som om Grebbestad är ganska ensamma om det. Hur som helst står Grebbestad Bryggeri för kvalitet, såväl sommar som jul och påsk!

  2. frederik

    Håller med! Det viktigaste för min del att någon tillgodoser mitt mustbehov året runt! 🙂
    //F