Recepten från TV4 Nyhetsmorgon

untitled-1

Vilket magiskt underbart väder. Om man kan vara utomhus alltså. Idag är min första någorlunda lediga dag så jag ska passa på att njuta i värmen. Det blir nog en sväng med båten där några bilder till kommande kokböcker ska tas. Glädje!!!

Efterfrågan har varit stor och nu kan jag med glädje tillmötesgå era önskningar. Recepten från TV4 Nyhetsmorgon finns upplagda på recept.nu.

Gremolatagratinerade Grönmusslor

Laxtartar

Mors Blåbärsglass med basilika

…Men ni vill ju ändå köpa min kokbok där alla dessa recept finns samt ytterligare 43 godbitar! 🙂

//Frederik

Du kanske också gillar

  1. Anna

    såg dig i nyhetsmorgon och det du lagade såg väldigt gott ut. Glassen känns lite annorlunda med kombinationen basilika och blåbär, den måste ju provas nu i värmen. Tack för alla bra tips
    🙂

  2. Anna

    såg dig i nyhetsmorgon och det du lagade såg väldigt gott ut. Glassen känns lite annorlunda med kombinationen basilika och blåbär, den måste ju provas nu i värmen. Tack för alla bra tips
    🙂

  3. frederik

    Tjena Anna, Kul att det såg gott ut. Det smakade gott! 🙂 Testa den kombinationen – blåbär-basilika. Supergott. Även Mangosorbet med basilika i är en riktig höjdare. Köp färdig sorbet, tina den något och vänd ner strimlad basilika. In i frysen igen och låt stelna! Klart!
    Lycka till!
    //Frederik

  4. frederik

    Tjena Anna, Kul att det såg gott ut. Det smakade gott! 🙂 Testa den kombinationen – blåbär-basilika. Supergott. Även Mangosorbet med basilika i är en riktig höjdare. Köp färdig sorbet, tina den något och vänd ner strimlad basilika. In i frysen igen och låt stelna! Klart!
    Lycka till!
    //Frederik

  5. Jannike

    Hej!
    Vad dricker man till musslorna, tänkte bjuda hem tjejgänget på fredag då sambon är i Arvika 🙂
    / Jannike

  6. Jannike

    Hej!
    Vad dricker man till musslorna, tänkte bjuda hem tjejgänget på fredag då sambon är i Arvika 🙂
    / Jannike

  7. frederik

    Hej Jannike,
    Glädjande att du frågar! 🙂
    Dina gäster blir nog overkligt glada om de får avnjuta en trevlig Alsace till musslorna. Alsacevin+musslor=sant! 😀

    Mitt val blir Pinot Blanc Cuvée Réserve 2008 (nr 99808)