Månadens vinnare – Löjrom

God morgon vänner,
Jag hade ju som tanke att rapportera kväll för kväll om min kulinariska resa genom Lolland, men tyvärr var det inte direkt wi-fi på alla öde öar och vackra slott där vi bodde, haha! Därför tänkte jag istället att jag skulle rapportera lite pö om pö om alla de olika välsmakande upplevelserna, för både mun och själ.
Dock är det idag dags att presentera månadens vinnare i Robertson Winery-tävlingen där fyra bloggare tar fram varsitt recept på en utvald råvara som skall passa ett utvalt vin. Därefter ber vi er, kära läsare, att ta fram era bästa recept på densamma råvaran och ”instagramma” den till oss.
Månadens råvara var Löjrom och den skulle sättas samman med Robertson Chardonnay. Mitt recept på löjrom finner ni genom att klicka på min bild här nedan;
~~~
kolgrillad fjällröding, löjrom, lyxlagat, frederik zäll, robertson wine
~~~
Den utvalda vinnaren bland alla läsares recept heter Elga Holm, stort grattis till dig! En finfint komponerad rätt där löjrommen verkligen blir pricken över i:et. Anrättningen består av vit sparris, puré på gröna ärtor, halstrade pilgrimsmusslor, hasselnötsmajonnäs och så klart Kalix löjrom. Riktigt vackert! Grattis igen!
~~~
robertson winery, robertsonloves, lyxlagat, löjrom, frederik zäll
~~~
Vill ni läsa mer om tävlingen och redan nu tjuvkika lite på kommande månads tävling så klicka på bilden nedan. Där finner ni bloggarnas olika recept samt regler och mycket, mycket mer. Lycka till! 🙂
~~~
robertson winery, robertsonloves, lyxlagat, löjrom, frederik zäll

Du kanske också gillar