Madrid, Barca, Bukarest, Budapest & Prag

Vi har lämnat Bukarest bakom oss vilket känns bra eftersom ett totalgalet oväder tvingade oss att ställa in det giget. I morgon är det dock dags för konsert igen, nu i Budapest. I Bukarest var dock inte allt slöseri med tid;

Vi slog läger på Casa Alba Camping, sjukt kul, mycket trevlig hak må jag säga. Eftersom jag är matlagaren med stort M så blir det så klart så att jag står för matlagningen i den mån det finns tid, även här på turné. Igår bjöd jag herrarna Daniel & Jocke på pasta med rödlök, vinäger, chili & tonfisk. Enkelt, men helt löjligt gott!

Tuna Pasta

Koka 4 portioner pasta macaroni eller till exempel farfalle tills den är al dente.

Skala och finhacka under tiden 5 rödlökar. Marinera dem i 1/2 dl rödvinsvinäger, 3 msk olivolja, chilipulver, rejält med havssalt och svartpeppar.

Hetta upp en stekpanna på grillen eller på spisen i er camper. Fräs löken på medeltemperatur tills den precis mjuknat. Tillsätt då 4 msk kapris och 2 konservburkar avrunnen tonfisk. Gaffla försiktigt runt i pannan så att allt blandas väl. Hetta upp tills det fräser. Vänd runt.

Häll av pastavattnet, servera med lök- och tonfiskröran och ett glas rött eller vitt. Här funkar båda delarna! Smiley smile

Avsluta så klart kvällen med en grym espresso, jag använder en så kallad ”Handpresso”, grymt smidig och gör otroligt bra espresso. Därefter blev det en liten 12-årig Yamazaki innan vi nattade!

Livskvalitet On the road!!! 🙂

Du kanske också gillar